Ariënne Kwaad namens de Brandwonden Stichting op de SCHADE Golfdag aanwezig

Op donderdag 20 juni is Ariënne Kwaad namens de Nederlandse Brandwonden Stichting op de SCHADE Golfdag aanwezig. Een dag vol sportieve uitdagingen en nobele doelen, waarbij de netto-opbrengst volledig ten goede komt aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Ariënne zal op deze dag ook de missie en de betekenis van de stichting voor slachtoffers delen.

Foto: Brandweersneaker van Floris van Bommel

Haar betrokkenheid en toewijding zullen niet alleen deelnemers inspireren, maar ook de boodschap versterken dat solidariteit en steun van vitaal belang zijn voor degenen die getroffen zijn door brandwonden.
 
Brandweersneaker van Floris van Bommel
Naast de golfwedstrijd zelf is er nog een opvallend element dat de aandacht verdient: de Brandweersneaker van Floris van Bommel. Deze unieke schoen is een eerbetoon aan de dappere brandweerlieden en een steunbetuiging aan brandwondslachtoffers.
 
Hoewel de Brandweersneaker van Floris van Bommel geen direct onderdeel uitmaakt van de golfdag, symboliseert het de kracht van samenwerking en steun voor een nobel doel. Door het dragen van deze schoenen dragen mensen niet alleen bij aan het ondersteunen van slachtoffers, maar verspreiden ze ook een boodschap van solidariteit en hoop.
 
SCHADE golfdag
Sla een balletje voor het goede doel en laat je inspireren door Ariënne Kwaad terwijl ze de missie van de Nederlandse Brandwonden Stichting belicht. Samen kunnen we een verschil maken en hoop en steun bieden aan degenen die dit het hardst nodig hebben.

Ben je nog niet ingeschreven voor de SCHADE golfdag? Stuur dan een mail voor meer informatie naar info@schade-magazine.nl en we zien je graag op donderdag 20 juni. 

Wil je ook een bijdrage leveren aan de Nederlandse Brandwonden Stichting en deze Van Bommel limited edition schoenen bestellen? Kijk dan HIER.

DEELNEMERS AAN HET GOLFEVENEMENT ZIJN:
Timco - Hoofdsponsor            
Sedgwick - Subsponsor 
Polygon - Subsponsor 
PS Calamteiten - Subsponsor 
Von Reth Taxaties - Sponsor
Von Reth Contra - Sponsor
Koalab
Claeren
Hienfeld
Dolmans
KakesWaal
Onesurance
Lengkeek
Lekkageservice
Impact expertise
QBuild
Crawford

 

 
Geplaatst op 08-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: