C.C.S. versterkt de directie met Ab Chakai als Directeur Productstrategie

CCS (Combined Computer Services), leverancier van softwareoplossingen voor verzekeraars, distributiepartners en beursmakelaars, benoemt Ab Chakai tot Directeur Productstrategie. In deze rol zal Chakai zijn uitgebreide marktkennis en meer dan 25 jaar ervaring in de verzekeringsindustrie aanwenden om een cruciale rol te spelen in de productstrategie van CCS.

Met een indrukwekkende staat van dienst, waaronder functies als Manager Innovatie en Diensten bij Movir, Strategic innovator, bij Nationale-Nederlanden en Bestuurslid bij Platform Innovatie in Marketing, brengt Ab Chakai een schat aan expertise en inzicht mee naar CCS.

Jack van der Velde, CEO van CCS, spreekt zijn vertrouwen uit in de samenwerking met Chakai: "Ab zal van grote waarde zijn voor zowel CCS als voor onze klanten. Zijn diepgaande kennis van de verzekeringssector en bewezen staat van dienst zullen ons helpen onze productstrategie verder te verfijnen en af te stemmen op de marktbehoeften."

Chakai zelf deelt zijn enthousiasme over zijn nieuwe rol: "Ik ben zeer verheugd om bij CCS aan boord te komen. Mijn jarenlange ervaring in de verzekeringsindustrie wil ik inzetten om samen met het team innovatieve oplossingen te ontwikkelen, die voldoen aan de evoluerende behoeften van onze klanten."

Met de toevoeging van Ab Chakai als Directeur Productstrategie en de recente benoeming van Jack Hommel als commissaris, versterkt CCS haar positie als toonaangevende softwareleverancier voor verzekeraars, distributiepartners en beursmakelaars. 
 

Geplaatst op 05-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: