Janneke Kruijswijk Jansen partner bij WIJ advocaten

Met ingang van 1 maart 2024 is Janneke Kruijswijk Jansen benoemd tot partner bij WIJ advocaten, Daarmee is het partnerteam (voorlopig) helemaal compleet. Janneke werkt sinds 2019 bij WIJ advocaten.


Janneke is gespecialiseerd in personenschadezaken en adviseert en procedeert over onder meer reisongevallen, werkgeversaansprakelijkheid, medische aansprakelijkheid en verkeersongevallen. Daarnaast heeft zij ruime ervaring met dekkingsgeschillen onder reis-, ongevallen-, levens- en andere persoonsverzekeringen. Janneke volgde de postdoctorale LSA / Grotius specialisatieopleiding Personenschade en is docent bij de Leergang Arbeidsrecht van de VU voor het onderdeel werkgeversaansprakelijkheid. Voor haar overstap naar WIJ advocaten werkte zij ruim tien jaar bij Kennedy Van der Laan op de sectie Verzekeringen & Aansprakelijkheid.
 
Met haar professionele drive, enthousiasme en deskundigheid is Janneke een waardevolle versterking van het partnerteam. De benoeming van Janneke Kruijswijk Jansen is onderdeel van een reeks van recente ontwikkelingen binnen het kantoor, waaronder de toetreding als partner van Wendy Oostveen en Veneta Oskam en de naderende opening van een vestiging in Rotterdam.
 
Geplaatst op 08-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: