NARIM congres 2024 in het teken van 'Simply Human'

Stond het NARIM Congres 2023 in het teken van transformatie, tijdens het NARIM Congres 2024 zal de menselijke aanpak centraal staan, Simply Human. Het NARIM Congres 2024 vindt plaats op donderdag 6 juni op de meest toepasselijke locatie ooit: CORPUS vlakbij Leiden.

Technologie hebben we nodig. Het gebruikmaken van Artificial Intelligence, zoals robotisering, machine learning en ChatGPT, maakt het werk immers sneller en veelal beter. Machines beschikken echter niet over aanpassingsvermogen, kunnen geen emoties tonen en verantwoordelijkheid nemen. Het hebben van zintuigen, emoties en intuïtie, dat is precies wat ons onderscheidt van machines en wat ons menselijk maakt. En daar draait het om tijdens het NARIM Congres 2024 dat plaats zal vinden op donderdag 6 juni 2024.

De wereld van Risk en Insurance is constant in beweging. We worden continu uitgedaagd om blijvend anders te kijken en te denken. Om kansen en bedreigingen te signaleren. We staan permanent in de actiemodus. In de wereld waar technologie en digitalisering leiden tot afleiding en haast is het wel eens goed om de tijd te nemen en te kijken wat we aan het doen zijn zodat we de juiste stappen kunnen nemen. Na het “transformeren” is het tijd om te reflecteren en te evalueren.

Op 6 juni stappen we dan ook even uit de haast van alle dag. Sterker nog, die dag gaan we een stapje terugdoen en de menselijke aspecten opzoeken. De verbinding met elkaar maken. Daar gaan we ons op focussen tijdens het NARIM Congres 2024. Op dat menselijke. Simply human.

Geplaatst op 11-03-2024

Volgende >


Share on: