VACATURE HLPC: EIGEN DESKUNDIGE/CONTRA EXPERT

Ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van ons groeiende bedrijf? Dan ben jij degene die we zoeken! HLPC Expertise is op zoek naar een enthousiast en gepassioneerd persoon voor de rol van Eigen Deskundige/Contra Expert.

Functieomschrijving
Als Eigen Deskundige/Contra Expert bij HLPC Expertise ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van expertise-opdrachten voor verschillende soorten schades, met de focus op het belang van de verzekerde. Je zult regelmatig contact hebben met verzekerden, experts namens verzekeraars en andere betrokken partijen. Deze rol biedt een diversiteit aan taken, met veel autonomie en vrijheid.
 
Wie zoeken wij
We zijn op zoek naar kandidaten met ervaring of affiniteit met de bouwbranche. Ervaring in de expertise branche is een pluspunt, maar we moedigen ook kandidaten aan die zonder specifieke ervaring willen starten. Inschrijving bij het NIVRE is een pre, maar geen vereiste.
 
Wat bieden wij
  • Marktconform salaris
  • Collegiale werksfeer in een gezellig en informeel team
  • Volop mogelijkheden tot verdere ontwikkeling
  • Gebruik van laptop, telefoon en auto
Geïnteresseerd?
Kom bij ons team en maak deel uit van een dynamisch bedrijf dat groeit en successen behaalt!
Stuur je CV met begeleidend schrijven naar administratie@hlpc.nl of neem contact op met Rembrand Duindam voor meer informatie; 06-53154943.
Geplaatst op 13-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: