VNAB Young Talent Award

Op donderdag 12 september reikt de VNAB haar derde Young Talent Award uit; dé award voor young professionals binnen de coassurantiemarkt die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt. Wie volgt Max Hollemans en Jelmer Murrer op en wordt hét jonge talent van 2024?

Voordragen nominaties 
Heb jij indrukwekkend jong talent binnen jouw organisatie? De inschrijving voor de derde VNAB Young Talent Award is vanaf vandaag geopend! Het nomineren van jong talent kan via onderstaande button. De nominaties inclusief motivatie door een collega of branchegenoot kunnen t/m vrijdag 29 maart worden voorgedragen. Personen die in 2022 of 2023 in de halve finale en/of de finale hebben gestaan, kunnen dit jaar niet worden genomineerd.


Over de VNAB Young Talent Award
Het is een marktbrede uitdaging om goede professionals te vinden. De onbekendheid met de coassurantiemarkt is groot onder young professionals. De young professionals die hun weg naar onze markt hebben weten te vinden, willen wij graag boeien, binden en behouden. Het is daarbij belangrijk om hen te motiveren en kansen te bieden zichzelf te ontwikkelen. De VNAB Young Talent Award zet de markt steviger op de kaart voor jong talent en laat zien waarom de coassurantiemarkt zo aantrekkelijk is. De Young Talent Award biedt young professionals daarnaast een mooie gelegenheid zichzelf nog beter in de markt te positioneren. Na een succesvolle tweede editie vorig jaar, zetten we ook dit jaar graag weer young professionals in het zonnetje.


Nomineer HIER een collega
Geplaatst op 07-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: