Nieuwe Industry Director en Broking Director bij Aon

Risico- en verzekeringsadviseur Aon heeft per 1 maart Willem Schrijver en per 15 maart Camiel Steinhart aangesteld als respectievelijk Industry Director Energy en Broking Director.

Foto: links Willem Schrijven en rechts Camiel Steinhart

Willem Schrijver
Willem Schrijver (53) is per 1 maart 2021 aangesteld als Industry Director (new) Energy. Schrijver heeft jarenlange ervaring als underwriter en manager bij Delta Lloyd. Hij heeft zich de laatste jaren vooral beziggehouden met Renewable Energy-projecten, onder meer op het gebied van Offshore Wind en Solar. Met zijn ervaring voegt hij hoogwaardige kennis toe aan Aon’s (new) Energy-team en zal daarmee een centrale rol spelen bij de ontwikkeling van producten en services op het gebied van de energietransitie.


Camiel Steinhart
Camiel Steinhart (53) komt per 15 maart het Facultatief Benelux Team van Aon’s Reinsurance Solutions versterken. Steinhart is al meer dan 25 jaar werkzaam in de herverzekeringsbranche en bekleedde diverse functies bij Hudig-Langeveldt, PWS, Guy Carpenter (Zürich) en recentelijk THB. Met zijn komst als broking director worden de facultatieve diensten naar klanten verder uitgebreid en versterkt, zodat in deze uitdagende alternatieve herverzekeringsoplossingen en -capaciteiten kunnen worden geregeld voor grote en/of gecompliceerde risico’s.
Geplaatst op 03-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: