Coen Mom treedt toe als Partner bij Söderberg & Partners Nederland

Coen Mom wordt verantwoordelijk voor Non-Life bij Söderberg & Partners Nederland. Hij was al aan boord als Senior Associate en tekent nu voor langere tijd bij het snelgroeiende netwerk.

De cirkel is rond 
De keuze om voor langere tijd te tekenen bij Söderberg & Partners was voor Coen snel gemaakt: "Ondernemers bij elkaar brengen is mijn passie. Dat ik dit nu iedere dag mag doen voelt voor mij echt als een geschenk. Het model van Söderberg & Partners is geweldig voor ondernemers die willen blijven ondernemen. Dit staat enorm dicht bij mij en geeft energie voor de toekomst. Vanuit deze ondernemersspirit bouwen we met elkaar aan een optimale klantbediening."


Voor Coen Mom is de cirkel rond. Waar hij zelf ooit begon bij een tussenpersoon en later de stap maakte naar CEO bij Unirobe Meeùs Groep combineert hij nu het beste van beide werelden. In zijn rol zal hij zich focussen op het vergroten van de commerciële slagkracht bij de aangesloten Partners, optimaliseren van proposities en het doorontwikkelen van de volmachtstrategie.  


Over Söderberg & Partners 
Söderberg & Partners Nederland verbindt een netwerk van toonaangevende onafhankelijke adviseurs van verzekeringen, pensioenen, beleggingen en financiële producten. Söderberg & Partners is in 2004 opgericht en sinds de start in Zweden gegroeid tot marktleider in Scandinavië. De Söderberg groep is internationaal actief met 3000 medewerkers en inclusief het Nederlandse netwerk verspreid over 7 landen. Söderberg & Partners heeft een omzet van meer dan 500 miljoen euro.
 

Het netwerk van Söderberg & Partners combineert geavanceerde technologie en vakmanschap tot een goed en betaalbaar persoonlijk advies.

Geplaatst op 19-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: