VKG sluit aan op Aplaza

Full serviceprovider VKG is onlangs aangesloten op het Aplaza-platform. Dit platform zorgt voor een koppeling tussen het softwaresysteem van een bij VKG aangesloten financieel adviseur en het extranet van VKG. Hiermee levert de koppeling de financieel adviseurs tijdwinst op, het voorkomt fouten en de dossiers zijn altijd up-to-date.

De Aplaza-berichtenkoppeling is ideaal voor adviseurs die naast het VKG-extranet nog een eigen administratiepakket gebruiken. Via Aplaza worden polisgegevens geactualiseerd in het eigen administratiepakket van de adviseur, op basis van prolongatie- en mutatieberichten van VKG. Daarmee is dubbel invoeren van gegevens niet meer nodig. Dat bespaart de bij VKG aangesloten financieel adviseurs al snel een minuut per bericht. De kans op het maken van fouten tijdens het invoeren van de gegevens wordt hiermee eveneens gereduceerd. Bovendien zijn hierdoor alle klantgegevens altijd up-to-date.

Eric-Jan van den Berg, Directeur Commercie van VKG: “Als full serviceprovider ondersteunt VKG zowel de financieel adviseur als verzekeraars. Via het extranet van VKG heeft elk financieel advieskantoor toegang tot een geavanceerd assurantie totaalpakket voor zijn relaties. We zijn blij om onze adviseurs deze mooie digitale oplossing te kunnen aanbieden. Het past naadloos bij onze strategie om met slimme tools onze adviseurs te ondersteunen. Aplaza helpt hen om efficiënter te werken.”

Vanaf 1 januari 2015 maakt VKG deel uit van ASR Nederland N.V.

Geplaatst op 12-11-2021


Share on: