ASN Autoschade Munsterhuis gecertificeerd als ASN Experience Center

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede in Enschede is door franchiseorganisatie ASN Groep gecertificeerd als ASN Experience Center. Hiermee fungeert deze ASN-vestiging binnen de ASN Groep als toekomstgerichte proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment.

Foto: Peter Hubregtse, directeur ASN Groep (rechts), reikt het ASN Experience Center schild en de bijbehorende taart uit aan Herald Oude Hendrikman, Algemeen Directeur van Munsterhuis (links), en John Lueksen, Schademanager ASN Autoschade Munsterhuis Enschede (midden).

Peter Hubregtse, Algemeen Directeur ASN Groep, reikte het schild uit aan Algemeen Directeur Herald Oude Hendrikman en Schademanager John Lueksen. In totaal telt de ASN Groep nu vier ASN Experience Centers in Nederland. Dit zijn vestigingen die een belangrijke rol spelen in de missie van ASN Groep om in de schadeherstelbranche voorop te lopen met technologische innovatie in schadeherstel. De ASN Experience Centers nemen het initiatief om in te spelen op de komst van nieuwe auto- en reparatietechnieken en delen de opgedane kennis met de andere vestigingen binnen de gehele ASN Groep.

ASN Groep wil met de ASN Experience Centers voorop lopen om de technisch steeds complexer wordende auto’s in de toekomst goed, efficiënt en volgens de OEM-normen schades te kunnen herstellen. Naast onderzoek en het ontwikkelen van nieuwe reparatiemethoden richten deze centra zich op het opleiden van ASN-medewerkers. Verder richten deze zich op schadereparaties met minimaal materiaalverbruik en slimmere procedures. Daarnaast wordt onderzocht hoe bij de reparatie minder fijnstoffen vrijkomen en hoe de processen in de werkplaats kunnen worden verduurzaamd.

De ASN Experience Centers hebben een landelijke dekking. Naast ASN Autoschade Munsterhuis Enschede in Oost-Nederland is dat ASN Vermaire Haarlem in West-Nederland, ASN Almere in Midden-Nederland en ASN Autoschade Schonewille Deurne in Zuid/Nederland. De bij deze bedrijven opgedane kennis en ervaring zal gebruikt worden om andere ASN-vestigingen te adviseren over nieuwe reparatietechnieken en equipment.

De recentelijk aangestelde vestiging ASN Autoschade Munsterhuis Enschede is een vooruitstrevend schadeherstelbedrijf met een historie van zo’n 60 jaar en nog een tweede vestiging in de regio. Het bedrijf heeft een oppervlakte van bijna 2.000 m2 en telt 18 medewerkers. Naast regulier schadeherstel is er een aparte afdeling voor aluminium-herstel aan Jaguar en Land Rover. Er zijn voorbereidingen voor een uitbreiding met andere exclusieve sportauto´s.
Munsterhuis is ook officieel dealer van Jaguar en Land Rover, en daarnaast van Ferrari, Renault, Dacia en Alpine. Tevens heeft het bedrijf nog een autolease en -verhuurafdeling.
Geplaatst op 22-12-2021

< VorigeVolgende >


Share on: