Eshgro en Avensus bundelen krachten

IT-dienstverleners Eshgro en Avensus zijn officieel per 30 december 2021 gefuseerd tot een landelijk opererende moderne workplace specialist op het gebied van clouddiensten en gespecialiseerde security. De nieuwe organisatie die verder gaat onder de naam Eshgro heeft meer dan 300 medewerkers in Almere, Apeldoorn, Arnhem, Boxmeer, Breda, Delft en Weert.

Foto: ​De nieuwe directie wordt gevormd door Edwin de Ruijter (CEO), Abram Schermer (CCO), Anton Loeffen (CTO), Kees van Diepen (COO) en Koen van Hoof (CFO).
 

Eshgro is een cloud serviceprovider en modern workplace specialist die met zijn innovatieve platform Smarter 365 organisaties een slimmere werkplek biedt. Hierdoor kunnen zij meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger werken. Avensus biedt klanten expertise op het gebied van cloud en gespecialiseerde security: van transitie naar de cloud, managed services, informatiebeveiliging en IT-auditing tot gespecialiseerde cybersecurity, zoals encryptie en ethical hacking.
 

Partner in digitale transformatie
De cloud- en managed securityactiviteiten van Avensus worden samengevoegd met de activiteiten van Eshgro en gaan verder onder de naam Eshgro. CEO Abram Schermer van Avensus: “Door de cloudactiviteiten van Avensus samen te voegen met die van Eshgro ontstaat een krachtige, toonaangevende cloud serviceprovider die organisaties begeleidt bij hun digitale transformatie naar de moderne werkplek. Door de fusie profiteren klanten van Avensus van de mogelijkheden van het platform Smarter 365 van Eshgro. Dit geeft hun een voorsprong op het gebied van Microsoft cloudtechnologie en het werken in de cloud.”


De gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van audit & assurance en high grade security blijft actief onder de naam Avensus maar maakt wel onderdeel uit van de nieuwe organisatie. Anton Loeffen, directeur en oprichter Eshgro: “Tijdens hun digitale transformatie hebben organisaties grote vraagstukken op het gebied van document management, veiligheid en compliance. Onze klanten kunnen nu profiteren van de kennis en ervaring die de securityspecialisten van Avensus op dit gebied hebben.”

Geplaatst op 18-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: