Nh1816 deelt traditionele videoboodschap met adviseurs

Vanmorgen heeft Nh1816 al zijn adviseurs een nieuwjaarsboodschap gestuurd. De directie, Lex Verëll, Cas Verhage en Rémon Chattellon hebben via een videoboodschap een korte update gegeven over het afgelopen jaar en de beste wensen uitgesproken voor het komende jaar.

"Wij kijken terug op een bijzonder jaar i.v.m. corona, het thuiswerken en digitaal overleggen, maar wij kijken ook terug op een zeer succesvol jaar. Commercieel gezien was 2021 zeer goed. De omzet voldeed aan al onze verwachtingen (€ 434 miljoen portefeuillestand inmiddels), de schades vielen mee (netto combined ratio van ca. 80!) en de beleggingen gingen afgelopen jaar door het dak, waardoor wij met vertrouwen een premieverlaging (tot -15%) hebben doorgevoerd. Niet alleen de premies hebben wij positief aangepakt, ook de productvoorwaarden. De acceptatiegrens voor opstal en inboedel hebben wij verhoogd, het overstromingsrisico van secundaire waterkeringen opgenomen in de voorwaarden en veel verzekerden hebben afgelopen jaar gebruik gemaakt van de coulance op de annuleringsdekking i.v.m. corona. Bovendien hebben wij succesvol de directe schadeafhandeling geïntroduceerd.
 
Daarnaast hebben wij vanuit ons coöperatieve gedachtegoed samen met jullie ruim € 300.000 uitgekeerd aan lokale goede doelen. Zo zijn we samen betrokken bij de samenleving van onze verzekerden. Een uitstekende dienstverlening blijft niet onopgemerkt. De klanttevredenheid van verzekerden blijft ongekend hoog (NPS 64) en wij danken alle adviseurs voor de waardering (8,8) die wij krijgen in het IPSOS onderzoek en de Gouden Lotus voor beste woonverzekeraar. Een dienstverlening waar wij met elkaar hard voor werken en elke dag willen verbeteren. Ook in 2022. Komend jaar gaan wij verder met productverbeteringen, de langverwachte uitrol van ons nieuwe Portaal, start van ons nieuwbouw kantoor en wij hopen velen van jullie komend jaar weer te zien en te spreken."

Bekijk hier de verzonden video.
 

Omschrijving 2020 2021
Portefeuillestand 400 miljoen 434 miljoen
Bruto premie 382 miljoen 417 miljoen
Combined netto schaderatio 83% 80% (voorlopig)
Beleggingen 894 miljoen 1.130 miljoen
Personeel FTE 142 fte 153 fte
Geplaatst op 07-01-2022
Share on: