Zicht op Zaken; de videopodcast-serie met Jaap Jongbloed

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs start in mei met de campagne Zicht op Zaken. In deze videopodcast-serie gaat Jaap Jongbloed in gesprek met een aantal klanten van Zicht om te horen waar ze wakker van liggen en hoe ze ondernemerskansen aanpakken, maar ook hoe ze ondernemersrisico’s voorkomen.

Algemeen directeur Lia Polano: “In deze campagne geven we een podium aan een aantal van onze prachtige klanten met evenzo bijzondere verhalen. Ondernemen is niet altijd halleluja, dat weten wij als geen ander. We gaan in deze campagne op zoek naar de rafelrandjes en de schaduwkant van het ondernemen. De verrassingen uit onverwachte hoek en gebeurtenissen met grote gevolgen die onze klanten slapeloze nachten kunnen bezorgen.”
 
Centraal in de videopodcast-serie staan echte ondernemers. Het gezicht van de campagne is Jaap Jongbloed, die de interviews voor zijn rekening neemt in zijn vertrouwde betrokken stijl. Gedurende de looptijd van de campagne voelt hij verschillende ondernemers aan de tand, waardoor uiteindelijk een breed ‘zicht op zaken’ ontstaat. 
 
Het primaire doel van de campagne is het creëren en verhogen van de naamsbekendheid van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. Daarbij is gekozen voor een langlopende campagne met inzet van zorgvuldig op elkaar afgestemde middelen, waaronder videopodcasts en diverse offline en online uitingen, inclusief social media. Middelen die elkaar versterken om tot een maximaal bereik te komen. 
 
Met deze campagne voor ondernemers door ondernemers deelt Zicht de inzichten van haar eigen klanten met ondernemend Nederland. Hierbij maakt Zicht niet alleen inzichtelijk waar de risico’s liggen, maar vooral ook hoe je daarmee om kunt gaan om zo samen met de ondernemer te beschermen wat voor hen van waarde is.  
 

 
Geplaatst op 03-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: