Autotaalglas gecertificeerd voor de branchenormering ruitschadeherstel

De landelijke ruitschadeherstelketen Autotaalglas heeft alle 54 vestigingen gecertificeerd voor de branchenormering ruitschadeherstel van FOCWA. Autotaalglas voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteitsnorm voor ruitherstel en borgt daardoor het steeds complexer wordende specialisme ruitschadeherstel. Richting de consument is de normering een extra kwaliteitskeurmerk en het bewijs van vakmanschap.

Brancheorganisatie FOCWA voerde de branchenormering ruitschadeherstel in 2019 in voor haar 300 leden. Ruitschadeherstelbedrijven die voldoen aan de strenge kwaliteitsnorm dienen zich te certificeren en bewijzen daarmee te beschikken over de nodige kennis en kunde om de autoruiten van nu en die van de toekomst de herstellen. Autotaalglas, de landelijke franchiseketen met 54 vestigingen, doorliep met succes de audit van FOCWA en ontving voor alle vestigingen het certificaat.   

Evie Langbein, operationeel directeur Autotaalglas, nam het certificaat voor de gehele keten in ontvangst: “Veilig ruitschadeherstel mét kwaliteitsgarantie is een must voor de consument. De branchenormering ruitschadeherstel helpt onze vestigingen en medewerkers op het gebied van veiligheid en kwaliteitsborging. De branchenormering is door FOCWA in samenwerking met gerenommeerde branchepartijen samengesteld om in te kunnen spelen op de technologische ontwikkelingen binnen de ruitschadeherstelbranche. Autotaalglas heeft gekozen voor een ketencertificering, wat betekent dat alle 54 vestigingen aan dezelfde kwaliteitseisen voldoen. Dit geeft Autotaalglas als keten grip op de juiste competenties, zodat alle vestigingen zich optimaal kunnen focussen op het beste eindresultaat, namelijk een veilig en perfect herstelde ruit.”

Femke Teeling, directeur FOCWA, feliciteert alle Autotaalglas-ondernemers en bedankt hen voor hun gezamenlijke inspanningen: “Met het certificaat laat Autotaalglas aan al haar klanten zien dat ze kunnen vertrouwen op echt vakmanschap en op kwalitatief goed en veilig schadeherstel.”
Geplaatst op 24-12-2020
Share on: