Wijzigingen Andriessen Expertise Groep

De Andriessen Expertise Groep bestaat uit drie bedrijfsonderdelen: Andriessen Expertise, SRB-Rasenberg en AVUS Nederland. Vanwege het dertigjarig bestaan in 2021 is een aantal wijzigingen bij de Groep doorgevoerd.

SRB-Rasenberg wordt NXT Expertise
SRB-Rasenberg, het bedrijfsonderdeel van de Groep waar de minder complexe nationale letselschades worden behandeld, gaat verder onder de naam NXT Expertise met een eigen geheel vernieuwde website www.nxtexpertise.nl. Een nieuwe naam die toekomstgericht is, past bij een groep jonge professionals en staat voor een hoge mate van efficiëntie en vernieuwing.

Nieuwe website voor AVUS Nederland
AVUS Nederland, het bedrijfsonderdeel waar internationale verkeersschades worden behandeld, krijgt een eigen website www.avusnederland.nl.
 
Nieuw logo en website Andriessen Expertise
Andriessen Expertise, het bedrijfsonderdeel waar complexe nationale personenschades worden behandeld, heeft een fris, nieuw logo en een nieuwe website gekregen www.andriessenexpertise.nl.

Met deze frisse en gemoderniseerde uitstraling laat de Andriessen Groep zijn ambitie zien om, net als in de afgelopen 30 jaar, ook in de toekomst hun klanten te blijven voorzien van een hoogwaardige dienstverlening.
Geplaatst op 29-09-2021


Share on: