ARAG viert jubileumjaar met nieuwe verzekeringsproducten

Meer keuzevrijheid om je dekking te bepalen, hoogwaardige rechtsbijstand door de beste juridisch specialisten en een aantrekkelijke premie. Dat zijn de belangrijkste voordelen van drie nieuwe particuliere rechtsbijstandverzekeringen, die ARAG vandaag introduceert. Deze verzekeringen zijn vanaf 7 juni af te sluiten bij een vernieuwd intermediair-portaal.

De veranderende behoeften bij de klant zijn het uitgangspunt: “Onderzoek laat zien dat klanten steeds zelfredzamer zijn, online veel opzoeken, en zich bewuster zijn van de risico’s die ze lopen. Bij het afsluiten van een verzekering bepaalt de klant zelf welke risico’s ze wel of niet willen verzekeren. Met deze nieuwe verzekeringen biedt ARAG haar klanten deze mogelijkheid. Zo betalen zij alleen voor wat zij zelf willen verzekeren”, zegt Carola Wijkamp-Hermsen, Directeur Commercie, Marketing & Verzekeringen bij ARAG. “Met deze nieuwe verzekeringen biedt ARAG het intermediair meer mogelijkheden om de klant van een passend advies te voorzien. Zonder af te doen aan kwaliteit en persoonlijke aandacht. Dat we deze nieuwe producten introduceren nu we ons 60-jarig bestaan in Nederland vieren, maakt ons des te trotser.”

De nieuwe particuliere verzekeringen op een rij:
 ARAG Basis Verzekerd
Een basispakket met een scherpe premie: biedt dekking voor een aantal conflicten; zoals verkeer, letselschade, ontslagzaken, rondom koop of huurwoningen en contractuele. Het bedrag waarover het conflict gaat, moet hoger zijn dan € 1.000. Per gebeurtenis geldt een limiet van € 15.000 voor externe kosten.
 
ARAG Uitgebreid Verzekerd 
Geeft de klant de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welke onderdelen hij of zij verzekerd wil zijn. De basis is module Consument & Verkeer. Daarnaast zijn er aanvullende keuzemodules voor Wonen, Inkomen en Familie. Binnen de module Inkomen heeft de klant de keuze om Arbeid mee te verzekeren. Binnen de module Familie kan de klant echtscheidingsmediation meeverzekeren.
Per gebeurtenis geldt een limiet van € 30.000 voor externe kosten.

ARAG Excellent Verzekerd
Dit is ons meest complete pakket. Naast de dekkingen van ARAG Uitgebreid Verzekerd, dekt ARAG Excellent verzekerd ook  ook contractuele zaken rondom plezier- en luchtvaartuigen en de tweede woning in de EU. Daarnaast zijn er aanvullende keuzemodules voor Fiscaal & Vermogen en conflicten als eigenaar/verhuurder van onroerend goed (naast je eigen woonhuis).
Per gebeurtenis geldt een limiet van € 60.000 voor externe kosten.
 
Bij alle producten kan de klant invloed uitoefenen op de premie door te kiezen voor een eigen risico van € 150 of € 300.
 
Nieuw intermediairportaal
Tegelijkertijd met de nieuwe verzekeringen lanceert ARAG een vernieuwd intermediairportaal. Dit nieuwe portaal is gebruiksvriendelijker en geeft de adviseur veel meer mogelijkheden om zijn eigen portefeuille te beheren.  
 
 
Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke juridische probleemoplosser. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische probleemoplosser van Nederland te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij onze uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf dat met ruim 4700 medewerkers actief is in 19 landen inclusief Australië, de Verenigde Staten en Canada. Met bijna 800 professionals in Nederland werken wij vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. www.arag.nl 
 
Geplaatst op 31-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: