BOUY Underwriting Agency en Maas Lloyd zijn volmachtovereenkomst aangegaan

BOUY Underwriting Agency B.V. en Maas Lloyd N.V. zijn met ingang van 1 september 2022 een volmacht overeenkomst met elkaar aangegaan waarin zij o.a. het succesvolle concept Traksi verder uit zullen bouwen.

Foto: v.l.n.r. Jos Bogaerts (Hampden),( ---,) Willem Boot (Bouy Underwriting), Elbert-jan Offereins (CEO Hampden), Willem den Ouden en Rogier van der Kooy Versteeg (Maas Lloyd)

BOUY Underwriting Agency is een jong en dynamisch volmachtbedrijf gevestigd in De Bilt. BOUY houdt zich vooral bezig met het verzekeren van bijzondere risico’s in de Nederlandse en Duitse Markt. De activiteiten van BOUY zijn voornamelijk te vinden in de Taxi en bestelauto markt. In Nederland en Duitsland doen zij dit onder de handelsnaam “TRAKSI”.

Schadeverzekeringsmaatschappij Maas Lloyd is 100% eigendom van de Hampden Insurance Group B.V. 

Over Traksi
"
De premies voor het verzekeren van taxi’s rijzen al jaren de pan uit. Dat komt doordat een klein deel van de taxichauffeurs het niet zo nauw neemt met professioneel rijgedrag. De goeden lijden onder de kwaden. Dat vinden we bij niet eerlijk. Daarom bieden wij als eerste en enige aanbieder in Nederland de rijgedrag-afhankelijk premie voor je taxiverzekering. We belonen het vakmanschap van de professionele taxichauffeur met een lagere premie. Dat is wel zo eerlijk. Om het rijgedrag te kunnen meten zetten we slimme technologie en camera’s in. Dat zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel, bij chauffeur én klant."
Geplaatst op 11-10-2022




Share on: