SCHADE golfdag van donderdag 23 juni uitverkocht

Tijdens de SCHADE golfdag 18 holes gespeeld in Noord-Brabant. Het ontmoeten van branchegenoten in een informele ambiance is de ideale gelegenheid om te netwerken. De netto opbrengst van het toernooi wordt aan de Nederlandse Brandwonden Stichting geschonken. Wij zijn trots te kunnen melden dat het toernooi is uitverkocht.


Namens de Nederlandse Brandwonden Stichting mogen wij Ariënne de Boer ontvangen op de SCHADE golfdag. Zij zal namens de Stichting kort spreken over de Brandwonden Stichting: wat doet en wat betekent de Stichting voor patiënten. Aansluitend zal zij tevens de prijsuitreiking voor haar rekening nemen.

Ariënne de Boer: “Ik ben bijzonder trots dat ik deel uitmaak van een team met enorm gedreven mensen die samen de Brandwonden Stichting vormen. Of het nu gaat om de collecte-organisatie, de afdeling fondsenwerving, de onderzoekers of het administratief personeel, iedereen heeft hart voor de stichting en zet zich voor de volle 100% in om brandwonden te voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum te beperken. Door de nauwe samenwerking met de brandwondencentra en de bedrijven die ik in mijn werk tegenkom, leer ik nog iedere dag bij. Laten we samenwerken!”
 
Chip-in-the-boat
SCHADE golfdag organiseert tijdens het golfevent tevens een chip-in-the-boat voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. Voor € 2,50 euro sla je een bal weg voor het goede doel en voor 10 euro krijg je 5 ballen om weg te slaan. Degenen die de bal in de boot slaan 
krijgen uiteraard een leuke prijs en eeuwige roem.
Geplaatst op 21-06-2022


Share on: