Han Das verlaat Willis Towers Watson na 21 jaar

Han Das heeft besloten dat hij per 1 juli 2020 zijn werkzaamheden bij Willis Towers Watson zal beëindigen. Han is 21 jaar bij Willis Towers Watson werkzaam geweest en heeft in die periode een belangrijke bijdrage geleverd aan de uitbouw van de dienstverlening en groei van de verzekeringsportefeuille. Dat geldt vooral voor zijn rol en verantwoordelijkheden voor zijn team in Beverwijk, zijn bijdrage in het Management Team en tevens zijn functie van statutair directeur c.q. Directie lid van Willis B.V.

Jeroen Everling: “Met trots kunnen we aangeven dat Han in de afgelopen jaren met name de verschillende productlijnen; affinity, personal lines, fleet, Third Party broking en de SME business, samen met een sterk team van collega’s, in Nederland op de kaart heeft gezet. Inmiddels is zijn team er ook in geslaagd om zelfs over de grenzen heen naar het Caribisch gebied de zaken uit te breiden. Wij zullen Han gaan missen als een sociaal en betrokken collega met aandacht voor de mensen en zijn netwerk.” 

Han gaf leiding aan kantoor Beverwijk en aan zijn team managers Charles Smit en Arthur Link. Vanaf 1 januari 2020 zal Charles gaan rapporteren aan Dirk Groeneveld en Arthur aan Dolf Balink.

Han Das: “Ik heb 21 jaar met veel plezier mijn tijd aan Willis Towers Watson gegeven. Ik verheug me nu op een meer sociale en sportieve invulling van mijn tijd”. 

Willis Towers Watson bedankt Han voor zijn toewijding, werk en bijdrage aan het bedrijf en neemt in overleg met Han op gepaste wijze afscheid.

Geplaatst op 07-01-2020


Share on: