Nieuwe aanvoerder afdeling Personenschade Nh1816

Per 1 juni is Rob Vissers bij Nh1816 Verzekeringen in dienst getreden als manager van de afdeling Personenschade. Hij volgt hiermee Hans Bläcker op, die bij de organisatie en de afdeling betrokken blijft als adviseur personenschade.

Hans Bläcker (1955) is sinds september 2014 verantwoordelijk voor de afdeling Personenschade en heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de professionalisering van deze afdeling, een belangrijk onderdeel van de Nh1816-organisatie. De komende tijd zal de heer Bläcker zijn kennis en kunde voor de afdeling en de lopende zaken blijven inzetten. 
Rob Vissers (1964) brengt veel kennis en ervaring mee op het gebied van verzekeringen en de letselschadebranche. Rob Vissers heeft diverse managementrollen vervuld bij Generali en was de afgelopen 1,5 jaar werkzaam als manager Personenschade bij Vivat/Reaal. 

“Wij danken Hans Bläcker voor zijn bijdrage aan onze organisatie en verwelkomen de versterking van het team Personenschade in de vorm van Rob Vissers,” aldus Lex Verëll, directievoorzitter.
Geplaatst op 03-06-2020


Share on: