Peter de Vrij nieuwe projectleider bij Polygon in Oldenzaal/Zwolle

Per 1 augustus treedt Peter de Vrij in dienst bij Polygon als projectleider op de vestigingen Oldenzaal en Zwolle.

Hij zal samen met regiomanager Arjan van der Worp de regio Noord-Oost Nederland gaan bedienen op het gebied van brand-, water- en stormschades.

Peter de Vrij is geen onbekende in de schadeherstelbranche. Met jarenlange ervaring als vestigingsmanager binnen de calamiteitendiensten is hij na een korte uitstap naar het overslagbedrijf van zijn familie terug in de schadewereld, waar zijn hart ligt. Het met elkaar een team opbouwen en klaarstaan voor gedupeerde mensen die hulp hard nodig hebben, zijn de twee aspecten die Peter voornamelijk miste. "Ik voel me enorm gewaardeerd hier in deze regio, ook al kom ik van oorsprong uit het westen van Nederland. Ik heb hier warme banden opgebouwd en veel fijne contacten gekregen, met wie ik graag samenwerk," aldus Peter.

Polygon en collega Arjan van der Worp zijn ook geen onbekenden voor Peter. “Je komt elkaar tegen in de markt en bouwt daarbij een collegiale band op waarbij je elkaar zakelijk waardeert en respecteert.” Polygon wil met de versterking van het team haar opdrachtgevers en de Stichting Salvage nog beter van dienst zijn in de regio; voor brand- en waterschades, droogtechniek, technische reconditionering, lekdetectie, reconstructie of documentenherstel na calamiteiten. Peter: “Zeker in de calamiteitenwereld moet je een project altijd met elkaar doen. Iets opbouwen met een geweldig gaaf team, mensen kunnen helpen en daarmee succes behalen en dankbaarheid mogen ontvangen, dat vind ik het mooiste wat er is.”
Geplaatst op 17-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: