Envista Forensics benoemt Christina Lucas tot voorzitter

Envista Forensics, leverancier van forensische adviesdiensten aan de verzekeringssector en de juridische sector, heeft Christina Lucas benoemd tot de volgende voorzitter van de organisatie. Robert Wedoff, die sinds 2014 de rol van voorzitter vervult, gaat over naar een uitvoerende rol bij het moederbedrijf van Envista, Cor Partners. In die functie zal hij een breed scala aan kritische groei- en ontwikkelingsinitiatieven in alle dochterondernemingen van Cor Partners ondersteunen.

Christina brengt een diepgaande leiderschapservaring mee die is opgedaan in de verzekerings- en professionele dienstensector, op regionaal, nationaal en mondiaal niveau. Voordat zij bij Envista kwam, was Christina Site Leader en General Manager van AIG Bulgarije, waar ze een integrale rol speelde in de transformatie en selectie van de divisie als 2019 Employer of the Year. Tijdens haar ambtstermijn bij AIG bekleedde Christina ook belangrijke leiderschapsfuncties binnen het Global Claims Performance-team van de organisatie, de Latijns-Amerikaanse/Caribische activiteiten en de activiteiten in Azië-Pacific.
 
Wedoff: "Het was een diepgaand plezier om al die jaren met het team samen te werken. Ze zijn een extreem slimme, getalenteerde en gepassioneerde groep mensen die ongelooflijke dingen hebben bereikt. Ze hebben onze voetafdruk wereldwijd uitgebreid, ons gepositioneerd als leiders in de sector, een carrière gecultiveerd en beloond om van ons de favoriete werkgever te maken en, bovenal, onze klanten kritisch geholpen toen ze geconfronteerd werden met de meest uitdagende claims en geschillen".
 
Sinds 2014 is Envista uitgegroeid tot een toonaangevend forensisch adviesbureau. Het Envista-team, dat zich inzet voor kant-en-klare en innovatieve forensische adviesoplossingen, bestaat nu uit meer dan 400 medewerkers op drie continenten. Wedoff voegde daaraan toe: "Ik ben blij dat we een uitzonderlijke leider hebben gevonden in Christina, die dit succesrecord kan voortzetten en Envista naar nieuwe hoogten kan leiden". "

"Onder Bob's leiding is Envista uitgegroeid tot een van de belangrijkste forensische bedrijven ter wereld. Zijn intense focus op het creëren van een cultuur die toegewijd is aan het bedienen van klanten en het verzorgen van teamleden heeft ons gepositioneerd voor nog meer succes in de toekomst", zegt John Quinn, CEO, Cor Partners. "We kunnen niet blijer zijn dat Christina ervoor heeft gekozen om zich bij onze familie aan te sluiten en de organisatie te leiden terwijl ze op dat fundament probeert voort te bouwen. Haar unieke vaardigheden en ervaring, samen met haar passie voor mensgericht leiderschap, maken haar perfect geschikt voor Envista en de Cor Partners familie".
 
Over haar nieuwe rol bij Envista merkte Christina op: "Er liggen enorme kansen in het verschiet voor Envista Forensics. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis en een sterke basis, en ik ben enthousiast over de kans om mijn ervaring en expertise in de sector toe te passen om samen te werken met ons getalenteerde wereldwijde team, terwijl we een nog sterker bedrijf opbouwen voor onze klanten en teamleden wereldwijd".
 
Geplaatst op 29-09-2020


Share on: