Evert Jan Stagge nieuwe CCO van Openclaims

Openclaims heeft Evert Jan Stagge benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO). Stagge treedt toe tot het management van Openclaims en wordt verantwoordelijk voor de verdere expansie van de insurtech onderneming uit Amsterdam.

Stagge was naast zijn rol als DGA van Autoschadehuis actief in verschillende bestuursfuncties in de autoschadeherstel markt. Ook is Stagge actief geweest als CCO bij Spuigroep en als divisie directeur bij Stern NV. Vanuit zijn ervaring in de sector brengt Stagge een brede relatiekring binnen de verzekerings en fleetmarkt mee. Hij zal zich bezighouden met de verdere commerciële ontwikkeling van Openclaims in Nederland en daarbuiten. In zijn nieuwe rol volgt Stagge voormalig CCO en co-founder Lex Orie op, die zich als CMO zal gaan focussen op de positionering en uitrol van Openclaims in de internationale repair management markt.
 

De aanstelling is een belangrijke stap in de ontwikkeling van Openclaims, aldus Stephan Stergiou, CEO van Openclaims: “We zijn enorm verheugd dat iemand met de ervaring, het netwerk en de persoonlijke drive van Evert Jan zich aan Openclaims heeft verbonden. We zijn er van overtuigd dat we met Evert Jan de positie als marktleider op het gebied van repair management software verder kunnen versterken”. Ook Stagge toont zich verheugd over zijn nieuwe rol waarin hij Openclaims naar de volgende fase wil brengen: “Ik kijk met ontzettend veel plezier uit naar deze nieuwe uitdaging, waarvoor ik graag mijn kennis van de markt en enthousiasme voor digitalisering inzet”, aldus Evert Jan Stagge.

Geplaatst op 28-10-2020

< VorigeVolgende >


Share on: