112schade.nl heeft de tool Schaderoute gemaakt

Om het intermediair en de klant wegwijs te maken in alle opties en regels heeft 112schade.nl een tool Schaderoute gemaakt. Met enkele vragen weet de klant of men na een verkeersschade de eigen verzekeraar, de verzekeraar van de tegenpartij of een belangenbehartiger zoals 112Schade.nl moet inschakelen.

Remco Vendelbosch van 112schade.nl: "Met de nieuwe tool proberen wij de regels duidelijk en makkelijk te maken. Wij vernemen namelijk dat er nog veel onduidelijkheid is over de pilot die 1 juli 2021 gaat starten. Met name het intermediair is nog niet volledig geïnformeerd. Dat zal enerzijds komen doordat verzekeraars er zelf ook nog niet klaar voor zijn en alle antwoorden nog niet paraat hebben. De regels zullen nog hier en daar worden gefinetuned door het Verbond. Het is niet voor niets een pilot die gaat starten.
 
"Onze schadetool wordt nog verder gefinetuned en wij zullen deze tevens aanpassen aan de mogelijke wijzigingen die volgen. Wij volgen de ontwikkelingen vanuit het Verbond en de uitkomsten van de pilot op de voet."

Benieuwd hoe de tool van 112schade.nl is ingericht, dan kunt u de tool Schaderoute hier inzien.
Geplaatst op 16-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: