Nicole Wiesehahn directeur Commercie Movir

Per 1 oktober wordt Nicole Wiesehahn verantwoordelijk voor de afdeling Commercie van Movir. Ze vult hiermee de positie van directeur Commercie in die de afgelopen anderhalf jaar op ad interim basis is ingevuld. De afgelopen drie jaar maakte Nicole Wiesehahn als directeur van de afdeling Operations al deel uit van het managementteam van Movir.

De arbeidsongeschiktheidsverzekeraar heeft ondertussen een geschikte opvolger voor haar gevonden. De naam wordt binnenkort bekend gemaakt.

Nicole Wiesehahn heeft een belangrijke rol gespeeld in het moderniseren van de klantbediening en de integratie van Delta Lloyd en Vivat. Nu maakt ze de overstap naar Commercie. Yoram Schwarz, CEO van Movir: “Met de uitgebreide ervaring van Nicole bij de afdeling Acceptatie en Re-integratie en met klantcontact binnen commerciële organisaties, heb ik er vertrouwen in dat we verder kunnen bouwen aan het succes van Movir. Nicole weet als geen ander hoe Movir het verschil maakt voor onze klanten. Onze nieuwe merkpositionering, waarbij voorkomen, zekerheid van inkomen en verhelpen van arbeidsongeschiktheid centraal staan, is daarbij een belangrijk uitgangspunt.”

 

Nicole Wiesehahn heeft tot nu toe verschillende managementrollen vervuld op het gebied van klantenservice en operations bij ING Bank, Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden.

Geplaatst op 05-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: