Rob van Wieren manager underwriting Varia bij NN Beurs

Per 1 november wordt Rob van Wieren benoemd als manager underwriting Varia bij Nationale-Nederlanden Beurs. Rob vervangt Siebe van der Zon in het managementteam van Nationale-Nederlanden Beurs.

Laurens Schox, directeur Beurs: "Rob is een ervaren manager met veel kennis en ervaring in aansprakelijkheid. Hij gaat ons helpen met het verder stroomlijnen en uitbouwen van de aansprakelijkheid en technische portefeuille binnen het beursbedrijf."  

Rob werkt sinds 2004 in de verzekeringsbranche. Hij is sinds 2008 in diverse leidinggevende functies werkzaam geweest binnen Achmea. Als underwriting manager AVB was hij verantwoordelijk voor de aansprakelijkheidsportefeuilles van de drie Achmea Merken Interpolis, Avero en Centraal Beheer. Daarnaast is Rob sinds 2016 actief in diverse werkgroepen bij het Verbond van Verzekeraars en het voormalige Personenschade instituut van Verzekeraars (PIV). Sinds 2019 is Rob voorzitter van het platform Aansprakelijkheid.  

Rob vervangt Siebe van der Zon in het managementteam van Nationale-Nederlanden Beurs. Siebe richt zich vanaf 16 september volledig op het managen van onze CAR Run-off portefeuille. Vanaf 16 september tot 1 november neemt Laurens Schox tijdelijk Siebe’s taken waar voor Varia. 

Geplaatst op 22-09-2021


Share on: