SmartPhort organiseert op 1 oktober SmartPhort MeetUp

Midden november 2019 werd SmartPhort, gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van mobiele telefoons en tablets voor zowel de zakelijke markt als verzekeringsmaatschappijen, onderdeel van de Tripal Group. Op vrijdag 1 oktober organiseert het bedrijf de SmartPhort MeetUp voor relaties in de verzekeringsbranche.

Door de overname door de Tripal Group is SmartPhort verhuisd van Valkenswaard naar Arnhem. De intentie van het bedrijf was om in 2020 meer contacten te leggen en om samenwerkingen te verbeteren, maar COVID-19 gooide flink roet in het eten.

Nu de situatie rondom COVID-19 steeds veiliger wordt, organiseert het bedrijf op vrijdag 1 oktober 2021 de SmartPhort MeetUp voor alle relaties in de verzekeringsbranche.  


Op deze dag zijn diverse tussenpersonen, assurantiekantoren & verzekeraars aanwezig om een kijkje te nemen bij SmartPhort en geven we: 

  • een kijkje in het schadeproces waarin we laten zien hoe we schades beoordelen; 
  • een live demonstratie over hoe we reparaties en fraudes beoordelen; 
  • een lezing over hoe de juiste accessoires devices goed kunnen beschermen; 
  • een rondleiding in het warehouse bij onze zusteronderneming en tevens een van de grootste onderdelen distributeurs voor onder andere Samsung en Huawei in Europa, 2Service; 
  • een presentatie van de mogelijkheden van de koppeling met EMS claimsengine. 


"Zoals u van gewend bent ontzorgen wij u op deze dag volledig, net als tijdens onze schadeafhandelingen. Gedurende de gehele dag bieden we diverse hapjes en drankjes aan."

U bent van harte welkom samen met uw collega’s en andere schade behandelaren bij ons op locatie tussen 14.00 – 21.00 uur (Adres: Santkamp 5, 6836 BE Arnhem). De dag wordt afgesloten om 20.00 uur met een feestelijke borrel. 


Om deze dag voor iedereen prettig en veilig te houden, wordt er rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen en wordt er verzocht uw komst te registreren via deze link.

Geplaatst op 07-09-2021

< VorigeVolgende >


Share on: