Mark Keijman Associate Partner bij Heiwegen Consultancy!

Heiwegen Consultancy en Mark Keijman starten per 1 november hun samenwerking; Mark wordt Associate Partner bij Heiwegen Consultancy.

Foto: Perry van Gerwen en Mark Keijman

Mark heeft een zeer uitgebreide (internationale) ervaring in Werving en Selectie, Executive Search, Interim Management en Coaching, o.a. bij opdrachtgevers als Volvo, Groupe PSA, Rotra en HAVI Logistics. Met deze ervaring zal hij de klanten van Heiwegen Consultancy in de volle breedte gaan ondersteunen. Mark belooft hierbij dat hij zijn ervaring en kennis m.b.t. ondernemerschap, resultaatverbetering, organisatieontwikkeling in combinatie met diepgaande kennis van het HR vakgebied maximaal zal inzetten om de mooiste successen voor de kandidaten en klanten van Heiwegen Consultancy te behalen. 
Na zijn studie economische psychologie is Mark werkzaam geweest als commercieel manager, interim manager, ondernemer en consultant. Mark: “Ik houd van eenvoud, duidelijkheid en aanpakken. In veel organisaties kunnen zaken vaak veel eenvoudiger worden geregeld als we van resultaten, doelen en verantwoordelijkheden uitgaan in plaats van taken”.
 

Mark over Heiwegen Consultancy: "Heiwegen Consultancy biedt mij de mogelijkheid om verder te groeien, het is dé speler in de wereld van mobiliteit op HRM gebied, en misschien nog wel het belangrijkst: het is een ontzettend leuke en warme club! Tenslotte gaat het ook en vooral om plezier in je werk. Overigens ken ik Perry al lange tijd, we zijn eerder collega’s geweest en uit hetzelfde hout gesneden, dat werkt gewoon prettig." 
 

Heiwegen Consultancy heeft als HRM-partner voor de automotive-branche bewust gekozen voor de ontwikkeling van kennis, netwerk en kwaliteit. "Met de komst van Mark Keijman willen we onze groei als partner voor organisatieontwikkeling, werving en selectie en executive search verder doorzetten. We zijn blij met de komst van Mark, die veel kennis en ervaring in ons segment inbrengt. Met zijn ondernemers- en managementervaring hebben we er alle vertrouwen in dat Mark snel toegevoegde waarde heeft voor onze kandidaten en klanten", zegt Perry van Gerwen, directeur van Heiwegen Consultancy.
 

Heiwegen Consultancy is een in 1992 opgericht HRM-adviesbureau voor de Automotive sector. Opdrachtgevers bevinden zich in alle sectoren van de bedrijfskolom, zowel personenwagens als bedrijfswagens.
Geplaatst op 02-11-2021

< VorigeVolgende >


Share on: