OOM Verzekeringen neemt buitenlandportefeuille ONVZ over

Per 1 januari 2022 neemt OOM Verzekeringen, gespecialiseerd in verzekeringen voor Nederlanders in het buitenland, de buitenlandportefeuille van ONVZ over. Het gaat om de ziektekostenpolissen van Nederlanders die voor langere tijd in het buitenland verblijven.

Het verzekeren van ziektekosten in het buitenland vraagt om specifieke kennis van lokale zorgsystemen en een betrouwbaar netwerk. OOM Verzekeringen is gespecialiseerd in verzekeringen voor Nederlanders in het buitenland. Met de keuze van ONVZ om deze verzekeringen onder te brengen bij OOM Verzekeringen zorgt zij ervoor dat klanten de beste service blijven behouden.

Specialist
OOM Verzekeringen is een gespecialiseerde verzekeraar. Het bedrijf uit Rijswijk verzekert al meer dan 80 jaar bijzondere risico’s. OOM biedt verzekeringen voor Nederlanders die voor langere tijd naar het buitenland gaan en ziektekostenverzekeringen voor buitenlanders die naar Nederland komen. Daarnaast verzekert het bedrijf bijzondere gebouwen en objecten tegen brand, inbraak en vandalisme. 
Nederlanders zijn reislustig. De klanten van OOM bevinden zich dan ook in alle uithoeken van de wereld. Het bedrijf beschikt daardoor over een groot internationaal netwerk en over veel kennis van de lokale gezondheidszorg. 
 
Groeiambities 
"De overname van deze buitenlandportefeuille past bij de groeiambities van OOM in de markt voor verzekeringen voor Nederlanders in het buitenland", aldus Marga Purvis, algemeen directeur van OOM Verzekeringen.
 
Klantbenadering
De bedrijfsfilosofie van ONVZ en van OOM Verzekeringen sluiten goed op elkaar aan. Bij beide bedrijven staat het klantbelang centraal en ze verwachten dan ook een soepele overdracht van de portefeuille.
Geplaatst op 23-11-2021

< Vorige


Share on: