RSA Nederland versterkt de teams Liabilty en Marine Underwriting

RSA Nederland, de Nederlandse tak van de verzekeringsgroep RSA Luxembourg S.A., heeft zijn Liability en Marine Underwriting versterkt met de benoeming van Jeroen Kisters als Senior Underwriter Liability & Professional Indemnity en Emin Özdemir als Marine Underwriter.

Foto: Emin Özdemir

Zij zullen respectievelijk rapporteren aan Raja Manglie, Underwriting Leader Liability Lines, en Ronald Koops, Underwriting Leader Marine. 

Jeroen Kisters heeft 25 jaar ervaring in de verzekeringsindustrie, waaronder diverse senior underwriting functies, en meer recent als specialist op het gebied van legal risk management.

Emin Özdemir studeerde Financial Services Management in Amsterdam. Na zijn studie begon hij direct zijn carrière bij Delta Lloyd in de co-assurantie casualty divisie en stapte vervolgens over naar de Marine underwriting divisie. Na de verkoop van Delta Lloyd aan Nationale Nederlanden is Emin nog vier jaar werkzaam geweest in Marine underwriting.

Erik Lindeman, Managing Director Nederland licht toe: "Ik ben verheugd Jeroen en Emin te verwelkomen. Deze aankondigingen tonen het belang aan dat RSA hecht aan acceptatie discipline en een meer gestroomlijnd en efficiënt proces voor klanten en partners. Beiden brengen een schat aan ervaring en sterke underwritingvaardigheden mee, wat onze positie versterkt in Liability en Financial Lines verzekeringen en in Hull, Transportation en MGA-activiteiten."
Geplaatst op 03-12-2021


Share on: