Schade Regie Centrum breidt uit met SRC Lekdetectie

Per 1 januari heeft SRC Lekdetectie b.v. zijn deuren geopend. Na de oprichting van SRC Herstel in 2017 (Schade Regie Centrum), is het bedrijf al snel gegroeid en is SRC Herstel binnen afzienbare tijd met meer medewerkers en partners gaan samenwerken. Deze groei impuls heeft bijgedragen aan de wens om SRC Lekdetectie op te richten.

Vanwege de groei werd het oorspronkelijke bedrijfspand in Wouw al snel te klein en per september 2018 is het bedrijf verhuisd naar Roosendaal. In het nieuwe pand heeft men de beschikking over diverse kantoorruimtes en een bedrijfshal met uitbreidingsmogelijkheden. De behoefte om zich ook meer te gaan specialiseren in lekdetectie is daardoor al snel ontstaan.

 
Directeur en eigenaar 
Steven McGill: “De verhuizing heeft een impuls gegeven aan de groei van het Schade Regie Centrum. Wij merken dat ontzorgen, transparantie en duidelijkheid SRC Herstel op de kaart heeft gezet. Al langere tijd was het onze wens om SRC Herstel verder uit te breiden door een aparte b.v. voor lekdetectie op te zetten. In het afgelopen jaar hebben we hiervoor de mogelijkheden onderzocht. Nu is het zover en zijn we per 1 januari jl. gestart met SRC Lekdetectie.”


SRC Herstel - Lekdetectie werkt in opdracht van verzekeraars, volmachten, tussenpersonen en schade-experts voor het herstel van schade aan opstallen en inboedels.

Geplaatst op 03-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: