Jeroen Stahlberg maakt overstap naar Equitem Groep B.V.

Jeroen Stahlberg maakt per 1 april aanstaande de overstap van Solera naar Equitem. Jeroen, op dit moment werkzaam als Business Development Manager binnen Solera, maakte gedurende zijn loopbaan onder meer deel uit van de directie van VolmachtBeheer en was daarvoor werkzaam als consultant en projectleider bij Grijpma-ASG.

Alex de Ruiter, managing partner van Equitem: “Dit is opnieuw een mooie en waardevolle stap in de ontwikkeling van Equitem, waarmee we onze kennis van de volmachtketen en de ontwikkeling van onze dienstverlening aan de volmachtmarkt versterken. Ik ben dan ook zeer verheugd dat Jeroen bij ons aan boord komt”. 
 
Binnen Equitem wordt Jeroen samen met Alex de Ruiter verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de dienstverlening voor de volmachtmarkt onder de naam Equitem Volmacht Solutions (EVS). 
 
Op dit moment heeft Equitem nog verschillende vacatures openstaan voor onder meer Business Analisten en Consultants, zowel binnen EVS als binnen het domein van Vermogensbeheer. Kijk op www.werkenbijequitem.nl voor meer informatie.
 
Equitem Groep B.V. werd in 2019 opgericht door Alex de Ruiter en Frans Weijdener en is gevestigd aan de Westersingel in Rotterdam. Equitem helpt organisaties om strategische, duurzame veranderingen tot stand te brengen, waarbij technologie een essentiële rol speelt. 
Geplaatst op 17-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: