De Bureaus lanceert podcast ‘Over letsel’

De Bureaus, de aanbieder van multidisciplinaire diensten in de letselschade, heeft maandag zijn eigen podcast ‘Over letsel’ gelanceerd. Deze is vanaf nu te beluisteren via de website of het Spotifyaccount van de Bureaus.

Deze podcast is bedoeld als aanvulling op de reeks van interviews die eerder deze maand te zien waren bij het RTL Z-programma ‘Doe Maar Duurzaam’, waarbij onder leiding van oud-nieuwslezer Roelof Hemmen iedere drie maanden een ander thema uit de letselschadepraktijk aan de orde komt.

"De podcast is een goede plek om dieper in te gaan op de onderwerpen die in de maandelijkse interviews worden aangestipt. Letselschade is zo complex dat het onmogelijk is om in 3 x 3 minuten tot de kern van het verhaal te komen", aldus Francie Peters, directeur bij de Bureaus. "In een podcast kan dat veel beter. Zo willen wij onze bijdrage leveren aan een marktbrede discussie over daadwerkelijke verbeteringen in het letselschadeproces."

Het is daarom ook niet de bedoeling dat alleen medewerkers van de Bureaus aan het woord komen, ook andere prominenten uit het letselschadevak zullen worden uitgenodigd om hun visie te geven. Zo staat er binnenkort een aflevering gepland waarin Maarten van der Linden, Branchevoorzitter Personenschade van het NIVRE, en Nicole Bastiaansen, voorzitter van de LSA, met elkaar in gesprek gaan over actuele letselthema’s.

De eerste aflevering van de podcast is vanaf nu te beluisteren. Iedere maand zal een aflevering worden toegevoegd. Via de LinkedIn-pagina van de Bureaus wordt dit bekend gemaakt.
Geplaatst op 22-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: