Nicole Fuchs en Jack Voorwalt ambassadeurs van de SCHADE golfdag

Om van de SCHADE golfdag op donderdag 23 juni wederom een succes te maken, hebben wij dit jaar twee ambassadeurs uit de branche gevraagd om dit mooie branche-evenement te ondersteunen. Ambassadeurs Nicole Fuchs en Jack Voorwalt zijn zelf verknocht aan de branche en zullen bijdragen aan de werving ten gunste van het sponsordoel van dit jaar, de Nederlandse Brandwonden Stichting. En natuurlijk aan de invulling van de dag zelf.

Samen met Nicole en Jack willen we werken aan een jaarlijks terugkerend golfevenement. Een evenement waarbij we elkaar informeel kunnen ontmoeten en onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bijpraten met branchegenoten. 

Er zijn diverse sponsorpakketten samengesteld waarmee u kunt gaan genieten van een hele mooie dag, uw bedrijf kunt presenteren en ook nog eens een mooie bijdrage levert voor de Brandwonden Stichting. Het is uiteraard ook mogelijk om een losse flight te boeken.

Wellicht zijn de ambassadeurs bij u bekend. Mocht dit niet het geval zijn, ze stellen zich graag aan u voor:

Nicole Fuchs is manager taxaties bij Von Reth Taxaties in Eindhoven en is welbekend met het organiseren van evenementen en netwerkbijeenkomsten. Al ruim dertien jaar staat zij haar relaties bij met adviezen inzake taxatie en begeleidt zij grote en complexe taxatie-opdrachten. 

Jack Voorwalt is contra-expert bij HLPC Expertise in Almere. Jack heeft jarenlang in de calamiteitensector gewerkt totdat hij in 2014 de overstap maakte naar de schademarkt. En dat is waar Jack goed in is. Jack zet bovendien graag dat stapje extra om zich voor de branche in te zetten, zoals hij nu ook doet voor de SCHADE golfdag.
 
Indien u interesse heeft in een van de sponsorpakketten dan hoor wij dit natuurlijk graag van u.

U kunt contact opnemen met Margret Wallaard (040 - 842 87 16), Nicole Fuchs (06 - 38 31 99 74), Jack Voorwalt (06 - 46 21 04 42) of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl.
 
Wij zien ernaar uit u op donderdag 23 juni te mogen begroeten.
 
Met sportieve groet,

Namens de SCHADE golfdag,
Margret wallaard

Bekijk hier het volledige programma.
Geplaatst op 18-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: