NN Group verlengt contract met succesvol NN Running Team tot 2025

In 2017 lanceerden NN Group, Nike en Global Sports Communication het NN Running Team, het eerste professionele hardloopteam ter wereld. NN is verheugd te kunnen aankondigen dat het partnerschap is verlengd tot 2025.

Vanaf het begin hebben de successen van het team de verwachtingen overtroffen. Nu, vijf jaar later, vieren NN en het NN Running Team de opmerkelijke groei, prestaties en ontwikkeling van het team. De zichtbaarheid van NN als sponsor is groot en de prestatieresultaten zijn indrukwekkend, waaronder wereld- en Europese records, persoonlijke beste records en de Olympische medailles. Op deze speciale verjaardag is NN verheugd te kunnen aankondigen dat het partnerschap is verlengd tot 2025. 

Het huidige contract zou eind 2022 aflopen en is met nog eens drie jaar verlengd, waaruit blijkt dat de NN Group vertrouwen heeft in het beste team ter wereld. Met de toevoeging van INEOS en Abbott als partners en de voortdurende steun van Nike ziet de toekomst van het NN Running Team er rooskleurig uit.
 
Mariëlle Krouwel, Head of Branding NN Group: 'Wij zijn onder de indruk van het NN Running Team. De prestige en de zichtbaarheid van het team is gegroeid, mede door de groeiende wereldwijde aandacht voor atletiek in het algemeen en marathons in het bijzonder. Wij zijn er trots op dat wij vanaf het begin van het NN Running Team een vertrouwde partner zijn geweest. Bij NN zijn we een supporter van alle hardlopers, of je nu persoonlijke records wilt breken in een wegwedstrijd of ondersteuning nodig hebt om je eerste kilometers te gaan lopen. Voor welke verandering lopers ook staan, ze kunnen op onze steun rekenen. We kijken uit naar de komende drie jaar, waarin we ons succesvolle partnerschap voortzetten en samen blijven werken aan het veranderen van het gezicht van de sport.
 
Jos Hermens, CEO Global Sports Communication: 'Iets wat begon als een droom, heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld en inspireert nu miljoenen hardlopers en hardloopfans over de hele wereld. Het teamconcept blijkt de perfecte opzet te zijn voor de partners van onze atleten en is een geweldig platform gebleken om onze verhalen te vertellen. NN Group geloofde vanaf het begin in ons en onze plannen en we zijn verheugd om de verlenging van deze geweldige samenwerking met onze titelsponsor NN Group aan te kondigen. 
Geplaatst op 08-04-2022


Share on: