Regiomanagers Alex Bor en Oscar Fransen versterken Polygon Nederland

Per februari van dit jaar is de serviceline brand- en waterschades van Polygon versterkt met de komst van regiomanagers Alex Bor en Oscar Fransen.

Beide managers nemen een lange staat van dienst mee vanuit de specialistische reiniging en schadeherstelbranche. Oscars kracht ligt vooral bij mensen zichzelf te laten overtreffen en laten groeien. Alex ziet als speerpunten voor zichzelf de technische kwaliteit en klanttevredenheid hoog houden tijdens het groeiproces.  

Sjoerd Bruinsma heeft de nieuwe collega’s aangetrokken bij Polygon en geeft aan dat Alex en Oscar ontzettend gemotiveerd zijn om bij Polygon in het team aan de slag te zijn. Hun ervaring in specialistische reiniging en in het ontwikkelen van teams is top en daarnaast brengen zij een gezonde dosis humor mee. Dat maakt dat zij een gewenste aanvulling op het team zijn.

Alex koos voor Polygon vanwege de toewijding en aandacht die Polygon voor zijn klanten heeft. Dat zag hij in het verleden al vanuit een opdrachtgeverspositie. “Van A tot Z word je ontzorgd. Mij sprak ook de platte organisatie erg aan. Aan alle medewerkers wordt een grote verantwoordelijkheid gegeven. Dit versterkt de betrokkenheid bij de organisatie en de klanten. Tijdens gesprekken binnen de organisatie merk je de saamhorigheid, de blijvende inzet en expertise om voor iedere uitdaging klaar te staan.

Met de februari-stormen en de wateroverlast door de vele regenval erna, zag ik direct het belang van een goede en snelle dienstverlening. Fijn om te merken dat de klanten en de direct betrokkenen de inzet en de expertise van onze medewerkers zeer waarderen.”

​Oscar ziet het aanbieden van een compleet traject, van reiniging tot bouwkundigherstel, als pluspunt. Polygon kan een fullservice-pakket aanbieden en ook de vernieuwde samenwerking met Mainstaete Vastgoedservice ziet hij dan ook als mooie stap.

Oscar: “Ik ben gestart bij de vestigingen Utrecht/Tiel/Den Bosch en Arnhem/Nijmegen. Ik vond dit altijd al de mooiste vestigingen in de reconditioneringsbranche en ben dan ook erg trots dat ik hier nu mag werken. In de beginperiode ga ik vooral verder bouwen aan de teams en met de accountmanagers mee naar onze opdrachtgevers om hun specifieke behoefte persoonlijk beter te leren kennen en onze mogelijkheden af te stemmen. Geen dag en geen schade is gelijk. De herstelwerkzaamheden en oplossingen die Polygon biedt, zijn dan ook altijd op de klantbehoefte gericht. Dat maakt het werk ook zeer uitdagend en afwisselend." 

De KAM-achtergrond van Oscar, waarbij juiste kwaliteit bieden en veilig werken voorop staan, en de facilitaire achtergrond van Alex, waarbij serviceverlening en efficiëntie belangrijk zijn, maken dat de serviceline brand- en waterschades goed wordt versterkt met deze twee nieuwe managers. “We zien een overeenkomstige visie voor de toekomst en daarmee kunnen we verder bouwen. We verwachten dan ook een zeer prettige samenwerking en wensen beide heren een goede toekomst binnen Polygon", aldus Marlies van der Meulen-Sahni, algemeen directeur.
Geplaatst op 04-04-2022


Share on: