René Douw maakt overstap naar HBS Expertise

Na bijna 27 jaar als expert voor verzekeraars te hebben gewerkt, maakt senior schade-expert René Douw per 1 mei de overstap naar HBS Expertise B.V., een expertisebureau dat alléén voor verzekerden werkt.

René startte in 1995 zijn carrière in de expertisebranche bij EMN Expertise, waarna hij de overstap maakte naar Crawford en DEKRA. René geeft aan zich te verheugen op de komende tijd. “Het onderzoeken en vaststellen van een schade is als schade-expert voor verzekerden niet wezenlijk anders dan voor verzekeraars. Wel zal de focus nu meer liggen op het trekken van de kar, het ontzorgen en de begeleiding van het schadeproces. Wat ook verandert is de omvang van het team. Ik zie er erg naar uit om weer in een klein, hecht team te werken. In mijn begintijd, in een destijds relatief kleine organisatie als EMN, werkten de eigenaren hard en actief mee als schade-expert; dat is een werksituatie waarin ik mij heel prettig voel. Na het werken voor Crawford en DEKRA, twee grote internationale organisaties waarbij ik veel kansen kreeg en een heel fijne tijd heb gehad, is het voor mij nu weer tijd om in een team te werken waar je dichter op de bal speelt en kortere lijnen hebt met collega’s en betrokken partijen.”
 

HBS Expertise BV werkt met ervaren schade-experts en bestaat inmiddels alweer 10 jaar. Zeer gestaag werken zij aan verdere groei. Lees het artikel in het eerstvolgende nummer van het SCHADE magazine maar eens!

Geplaatst op 26-04-2022


Share on: