Winnaar van de Geneva Association Women in Insurance Award 2022

De jaarlijkse prijs is een erkenning voor vrouwelijke leiders in het verzekeringswezen die met hun werk een positieve invloed hebben op de samenleving en aantonen dat verzekeren een positieve kracht kan zijn.

De Geneva Association is verheugd de winnares bekend te maken van de 2022 Geneva Association Women in Insurance Award: Anne Fortin, Executive Vice President, Direct Distribution en Chief Marketing and Communications Officer, Intact Financial Corporation (IFC).
 
Het selectiecomité - bestaande uit Amanda Blanc, Group CEO van Aviva plc; Philippe Donnet, Group CEO van Generali; en Anna Manning, CEO van Reinsurance Group of America - heeft Anne Fortin gekozen vanwege haar inspanningen om de klant centraal te stellen in de verzekeringservaring.

Onder de leiding van Anne transformeert de directe business van IFC - belairdirect - de klantervaring met jargonvrije, gemakkelijk te begrijpen verzekeringstaal. Anne Fortin heeft ook een cruciale rol gespeeld in de revolutie van de digitale ervaring van de klant, vanaf het moment dat hij een verzekering aanvraagt tot de permanente opvolging van zijn rijgedrag. Het telematicatool automerit beïnvloedt het rijgedrag van klanten positief met kortingen voor veilig rijden, veiligheidstips, pechverhelping, meldingen van terugroepacties en automatische crashdetectie.
 
Christian Mumenthaler, voorzitter van The Geneva Association en CEO van Swiss Re, zei: "Ik feliciteer Anne Fortin met het winnen van deze prijs en haar inzet voor uitmuntendheid in het bedienen van verzekeringsklanten. Anne's werk om de verzekeringservaring te vereenvoudigen en veilig gedrag te bevorderen, benadrukt de positieve bijdragen van verzekeringen aan de samenleving met behulp van technologie. Het is geweldig om te zien dat steeds meer leidinggevende vrouwen in het verzekeringswezen worden erkend als toonaangevende vernieuwers."


 
Geplaatst op 13-05-2022

Volgende >


Share on: