SAS Calamiteitendiensten is verhuisd naar Schiedam

Het in 2019 opgerichte SAS Calamiteitendiensten is als startende onderneming indertijd begonnen in een garagebox met kantoor aan huis. Al binnen een jaar na de oprichting werd de garagebox verruild voor een bedrijfspand van 70 m2 in Rozenburg. Door de consistente groei van het aantal opdrachten en opdrachtgevers, heeft SAS Calamiteitendiensten nu de stap naar de toekomst gemaakt en is verhuisd naar een bedrijfspand van 240 m2 in Schiedam.

Het nieuwe bedrijfspand ligt op het industrieterrein Vijfsluizen en zorgt voor een nog centralere ligging tussen de opdrachtgevers en gedupeerden. Het pand heeft een kantoorruimte met twee werkplekken, een vergaderruimte en een ontvangstruimte. Naast het kantoor is er een werkplaats met moderne voorzieningen, een opslagruimte en aparte ruimtes voor het ontgeuren en drogen. 

SAS Calamiteitendiensten zal tevens aan het eind van het jaar verdere ISO- en VC-certificering ontvangen om zo nog breder inzetbaar te zijn.  Per augustus zijn er 3 mensen met een vast dienstverband, daarnaast wordt er met vakkundige uitzendkrachten gewerkt en vaste onderaannemers. 

Dagelijks zijn er zo’n 10 vakmensen aan het werk.

Eigenaren Ruud & Ashley van Sas: “Het is niet alleen de jarenlange en brede ervaring wat ons uniek maakt, maar vooral de aandacht voor de situatie en de mens waar snelheid en een hoge uitvoering van kwaliteit minimaal vereist zijn.”

SAS Calamiteitendiensten levert de volgende diensten:

Salvage & Storing Service 24/7 - Specialistische reiniging - Lekdetectie - Specialistische droging - Slotenservice - Bouwkundige afdichtingen

Het nieuwe adres is:
Jan van Galenstraat 26
3115 JG Schiedam
Tel: 06-29 45 37 35
 
Geplaatst op 29-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: