WTW lanceert Risk Intelligence Quantified

WTW, een toonaangevend wereldwijd advies-, bemiddelings- en oplossingenbedrijf, kondigt vandaag de lancering aan van Risk Intelligence Quantified (Risk IQ). Het Risk IQ-portaal biedt on-demand en directe toegang tot de modelleringstools van WTW.

Bedrijven kunnen daardoor de steeds veranderende risico's en alle belangrijke verzekerbare vernieuwingen kwantificeren en analyseren, terwijl ook combinaties van efficiëntie van risico-overdracht en risiconiveaus dynamisch worden beoordeeld en geëvalueerd.

Risk IQ is ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar substantiële analyses naast deskundig inzicht in risico's. Het flexibele en gepersonaliseerde platform biedt risicospecialisten autonome toegang tot de breedte van WTW's toonaangevende risico- en analyseoplossingen. Deze omvatten:
  • Global Peril Diagnostic
  • Klimaatdiagnose
  • Diagnose Werknemerscompensatie
  • Gekwantificeerd onroerend goed
  • D&O gekwantificeerd
  • Risicotolerantie verduidelijkt

John Merkovsky, Global Head of Data and Analytics, WTW zei: "Van het betreden van nieuwe markten en het stresstesten van bedrijfsscenario's tot het beoordelen van fusies en overnames, Risk IQ stelt risicospecialisten in staat om de risicoportefeuille van hun bedrijf te begrijpen en te navigeren. Niet alleen verbetert het platform de besluitvorming in het hele risicobeheerproces, Risk IQ geeft risicomanagers uiteindelijk ook de controle over hun analytische output, waardoor organisaties bedrijfskritische scenario's kunnen uitvoeren en zich kunnen voorbereiden op potentiële verliezen. WTW loopt voorop als het gaat om het leveren van waardevolle strategische oplossingen in de markt voor risicoanalyse en Risk IQ benadrukt nog eens onze klantgerichte capaciteiten."
Geplaatst op 10-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: