Young InSurance in Kopenhagen

De door Young InSurance georganiseerde buitenlandtrip is dit jaar gecombineerd met de FERMA in Kopenhagen. Behalve een bezoek aan de FERMA stonden er verschillende activiteiten en bijeenkomsten op het programma. Een mooie gelegenheid voor de jonge professionals om te netwerken en branchegenoten beter te leren kennen.

Deelnemers: Chris Schuitemaker, Ferry Kassir, Guido van Ravenzwaaij, Jasmina Halilovic, Jelmer Murrer, Jeremy Bakker, Joey Vermeulen, Julie van der Wal, Juliette Baltus, Luuk Mulders, Maartje Wijnker, Maureen Boeters, Gabrielle Maxime Willemse, Michele Hulsmann, Mukesh Hoeba, Nabil A., Pieter van der Spaa, Pim Fijn van Draat, Rutger Cosijnse, Sidney Lubbinge, Simon Hoogveld van der Meer, Steven Gajadhar, Tess Holtslag en Vivian Hoogerwaard!


Zaterdag
Na de aankomst op zaterdag werd de groep in de middag opgesplitst in teams om Kopenhagen te ontdekken en kennis met elkaar te maken. Het binnen de Young InSurance beroemde Crazy88 spel werd tevoorschijn getoverd. Wie binnen een aangegeven tijd de meeste opdrachten had uitgevoerd, mocht zichzelf het winnende team noemen. Dit was van knuffelen met een hond, het Deense volkslied zingen tot aan de Macarena dansen op het Kopenhaagse plein, van alles kwam voorbij.


Zondag
Op zondagavond organiseerde de VNAB, samen met het Holland Insurance House team, traditiegetrouw de Hollandse avond vol Hollandse kleuren, Hollandse snacks, Hollandse muziek en last but not least: Hollandse gezelligheid. Young InSurance stond vooraan in de rij voor de polonaise!


Maandag
Ook het kenniscomponent kon natuurlijk niet ontbreken. Op maandag was er een bezoek aan Sedgwick, DUPI Group B.V. en de FERMA Risk Leadership at the heart of Europe. Onderwerpen zoals product recall werden besproken. Interessant dat hier aandacht aan werd besteed, aangezien de waarde en impact hiervan vaak wordt onderschat. De avond werd afgesloten met een feestelijk bezoek aan events georganiseerd door Howden Insurance Brokers Nederland B.V. en RSA op prachtige locaties. 


Dinsdag
Chubb en NARIM gingen de laatste ochtend het gesprek met de young professionals aan over o.a. het aantrekken van studenten, de vergrijzing in de markt en het marktbeeld over vijf jaar. Een goed gesprek waarbij de meningen van de young professionals werden gewaardeerd en als input wordt meegenomen naar de toekomst.


Young InSurance
“Graag bedanken wij de hoofdsponsoren van de Young InSurance buitenlandtrip 2022: Superscript en Markel, zonder wie deze reis niet had kunnen plaatsvinden. Daarnaast bedanken wij ook graag Sedgwick, Dupi en Chubb voor het organiseren van de kennissessies. Ook in het bijzonder Jeroen Everling voor zijn inzet voor onze young professional leden voorafgaand en gedurende de reis.”

Ga jij de volgende keer ook mee? Wordt dan ook lid van de Young InSurance.

Eind 2009 is Young InSurance opgericht door Sjaak Schouteren en Rosemarijn Peters met als doel het bij elkaar brengen van young professionals binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt. Young InSurance is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler binnen de verzekeringsbranche met bijna 2.000 leden. Naast het organiseren van netwerkevenementen, werken ze samen met andere overkoepelende organisaties uit de verzekeringsbranche, zijn ze gesprekspartner voor opleidingsinstituten, zetten ze nieuwe projecten op, organiseren zij sportactiviteiten en slaan ze een brug naar studenten.
 
Geplaatst op 14-10-2022

Volgende >


Share on: