Carolien Angevaren nieuwe Algemeen Directeur Veiligheidsregio Limburg-Noord

Vanaf 1 februari 2023 is Carolien Angevaren de nieuwe Algemeen Directeur van Veiligheidsregio Limburg-Noord. Zij volgt Jac Rooijmans op die met pensioen gaat. Carolien Angevaren is nu nog werkzaam als Regionaal Commandant Brandweer en plaatsvervangend directeur binnen Veiligheidsregio Utrecht.

Carolien Angevaren: “Ik ben blij met deze benoeming en zie er naar uit om leiding te mogen gaan geven aan deze mooie organisatie. En om samen te werken aan de gezondheid en veiligheid voor alle inwoners van de regio Limburg-Noord”.

Antoin Scholten, voorzitter van Veiligheidsregio Limburg-Noord: “Met Carolien hebben we een ervaren directeur gevonden die ruime ervaring heeft in de wereld van de veiligheidsregio. Ik ben ervan overtuigd dat zij op inspirerende en doortastende wijze leiding zal geven aan deze mooie en kleurrijke organisatie en een boegbeeld zal zijn voor zowel de GGD, Brandweer en Crisisbeheersing.”

Angevaren start haar werkzaamheden per 1 februari 2023. Als Algemeen Directeur bekleedt zij tevens de functies van Directeur Publieke Gezondheid en Regionaal Commandant Brandweer.
Geplaatst op 28-11-2022

< VorigeVolgende >


Share on: