Een jaar vol festiviteiten voor het jubilerende McLarens

Dit jaar viert McLarens BV zijn 30-jarig jubileum. De aftrap voor het jubileumjaar werd gegeven op 2 januari toen op de vier Nederlandse kantoren een taart werd bezorgd. Krap twee weken later werd een van de grondleggers van Vanderwal&Joosten en nu McLarens, country managing director Gerrit Taal, in het zonnetje gezet tijdens een verrassingsfeestje ter ere van zijn 30-jarig jubileum.

Op 12 januari werd Gerrit Taal in het zonnetje gezet tijdens een feestje ter ere van zijn 30-jarig jubileum
 

Gerrit: “Ik voel nog steeds een sprankeling in mijn buik als ik aan het werk ben. Vanaf dag één hanteren wij de filosofie dat we plezier in ons werk willen hebben en houden. Dat we de dingen doen waar we vrolijk van worden.

Dat plezier en het enthousiasme hebben we kunnen vasthouden. Een dergelijk gevoel wordt alleen maar groter als je het kan delen met vakgenoten en helemaal als je dat gevoel kan delen met collega’s. Ik zie dat vooral terug als er sprake is van een zaak waar we met een multidisciplinair team op werken. En dat gebeurt steeds vaker, zeker nu onze property portefeuille groeiende is. Ook krijgen we met steeds meer agrarische-/milieuschades en letselschades te maken waaraan met een multidisciplinair team wordt gewerkt. En daarnaast krijgen we – nu we deel uitmaken van McLarens – ook steeds meer internationale opdrachten die we al dan niet in samenspraak met buitenlandse collega’s oppakken.

 

Het werk is nog steeds een feest. En feestvieren, dat gaan we dit jaar doen. Zo wordt op maandag 6 februari de VNAB-borrel door McLarens aangeboden. We zullen ons jaarlijkse weekendje weg met collega’s en partners een feestelijk tintje meegeven. En ook tijdens de jaarlijkse barbecue zullen we aandacht schenken aan ons 30-jarig jubileum.”

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 13-01-2023

< VorigeVolgende >


Share on: