Magisch Marktevenement op donderdag 8 juni

Vorig jaar organiseerde Raetsheren samen met EMN een sportief evenement in de verzekeringsmarkt. Samen met een enthousiaste groep van 250 sportievelingen is er een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel. Dit jaar staat het Magisch Marktevenement gepland op donderdag 8 juni, de opbrengst van het evenement gaat dit keer naar Villa Pardoes.

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken, iets wat wij alleen maar kunnen beamen. 

Het evenement wordt georganiseerd om de diverse partijen en individuen in de markt op een informele manier verder met elkaar te laten verbinden.

In deze editie strijd je in teams van 5 tegen elkaar voor de winst in verschillende, fysieke uitdagingen. Stel jij het winnende team samen en win jij bij Buitenplaats Molenwei?


Aanmelden voor het Magisch Marktevenement kan via marktevenement@raetsheren.nl. Gaat jouw team er dit jaar met de winst vandoor? Raetsheren en EMN hopen jullie allemaal (weer) te zien op, een hopelijk zonnige, donderdag 08 juni!
Geplaatst op 24-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: