Jaap Meijers en Bonny Lepidis grote winnaars op NARIM Congres 2023

In een bomvolle zaal in Maarssen vond gisteren tijdens het NARIM Congres 2023 de uitreiking van de NARIM Award plaats. Ook werd de winnaar van de Aon Young Risk Management Scholarship bekendgemaakt: Bonny Lepidis. De NARIM Award 2023 ging dit jaar naar niemand minder dan Jaap Meijers.

Links: NARIM Award aan Jaap Meijers, rechts: winnaar Aon Scholarship Bonny Lepidis (foto's Cindy van der Helm)
 

Bestuurslid Hanneke van Oss (Bluewater Energy Services) en bestuursvoorzitter Albert van Haastrecht (Ballast Nedam) namen de uitreiking van de Award voor hun rekening. Jaap heeft de Award onder andere te danken aan zijn bijdragen binnen nationale en internationale brancheverenigingen zoals de NVA, de NBvA en later Adfiz. Ook stond hij aan de wieg van BIPAR, waar hij nog steeds bij betrokken is als voorzitter van het International Affairs Committee. Hij is nog met grenzeloze energie actief bij de World Federation of Insurance Intermediaries (WFII), is tevens erelid van Adfiz en heeft een Life Time Achievement Award ontvangen van WFII.

 

Na de uitreiking van de Award werd de winnaar van de Aon Young Risk Management Scholarship bekendgemaakt. De winnaar was Bonny Lepidis (Insurance Manager bij woningstichting Havensteder & Trivire) die uit handen van Lex Moerings (Aon) en de winnaar van vorig jaar, Barbara van Berkum (TBI Holdings), een cheque in ontvangst mocht nemen.

 

In de juni-editie van het SCHADE magazine volgt een uitgebreid verslag van het NARIM Congres 2023.
 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 26-05-2023

Volgende >


Share on: